duminică, 21 noiembrie 2010

Stimularea prin rezonanta magnetica

Paracelsius a fost primul care a documentat în scrierile rămase de la el despre acţiunea câmpurilor magnetice şi care este şi astăzi întemeietorul terapiei moderne prin câmpuri magnetice. Primele lucrări clinice ale secolului 20 au fost cunoscute în Rusia şi în Japonia, mai înainte ca pionieri, precum Prof. Lechner şi Prof. Ascherl, să realizeze în spaţiul germanofon primele studii clinice cu ajutorul terapiei prin câmpuri magnetice. Pe lângă numeroasele tratamente naturiste cunoscute (acupunctură, homeopatie etc.), terapia prin câmpuri magnetice cunoaşte astăzi o adevărată renaştere în domeniul medicinei complementare şi alternative.

Câmpul magnetic nu este exact câmp magnetic

După noile cunoaşteri din domeniul medicinei şi ştiinţei, nu orice câmp magnetic produce  efectul  dorit asupra întregului organism.
Înainte de toate este vorba despre vibraţii pulsatorii, asemănătoare câmpului magnetic terestru, care, datorită intensităţii lor, conţinutului lor informaţional şi proprietăţii lor de rezonanţă, acţioneaza asupra fiecărei celule a corpului. Punctul de intersecţie este astfel membrana celulară transportoare de energie prin schimbul de ioni. Cu ajutorul unui câmp electromagnetic pulsatoriu dozat corect se intensifică câmpurile energetice proprii ale corpului, schimbul de ioni la nivelul membranei celulare este îmbunătăţit, energia celulară creşte. De aceea se vorbeşte şi de stimularea prin rezonanţă magnetică (SRM).


Cea mai modernă tehnologie, cel mai simplu mod de întrebuinţare, design modern

Aparatele din seria MRS 2000+ se numără printre cele mai performante sisteme din întreaga lume pentru utilizarea cu succes la domiciliu a câmpurilor magnetice pulsatorii. Noul MRS 2000+ designo oferă, pe lângă standardul de calitate ridicat, fiabilitatea şi longevitatea  apreciate de ani de zile, şi o nouă dimensiune de confort in utilizare şi ergonomie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu